امیر ابراهیم رسولی، سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در گفت وگو با راهبرد معاصر بررسی کرد:
دو فاکتور مهم نامزد نهایی اصولگرایان
امیر ابراهیم رسولی، سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب پیرامون شروط نامزد مورد وثوق نیروهای انقلاب گفت: تکیه روی دو فاکتور مهم کارنامه قابل قبول و داشتن برنامه کاربردی و عملیاتی باید مورد توجه نامزد نهایی قرار گیرد.
به گزارش راهبرد معاصر؛ انتخاب رئیس جمهور آینده از بین نامزدهایی که تقریبا عملکرد آنها در طول حیات سیاسی و اجرایی شان برای مردم آشناست شاید چندان سخت نباشد، اما ملاک عمل برای بسیاری از کسانی که شاید رای اولی باشند و کسانی که به دنبال بررسی ویژگی های کاندیدای اصلح برای شناخت هر چه بهتر و رای دادن به صلاحیت فرد هستند موضوع مهمی است که حتما مولفه های تاثیر گذار بر آن باید در نظر گرفته شود. ملاک مهم برای رئیس جمهور مردمی چیست وچه کسانی می توانند به عنوان رئیس جمهور آینده دراین نقش بهتر ظاهر شوند. این مسئله به موضوع گفت وگوی راهبرد معاصر با امیر ابراهیم رسولی کارشناس سیاسی و سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اختصاص یافته است.
امیر ابراهیم رسولی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در گفت وگو با راهبرد معاصر در خصوص مهمترین موارد و اولویت های کشور که دولت آینده باید توجه تام و تمامی بدان داشته باشد به ما گفت: هر نامزدی که برای کسب عنوان رئیس دولت سیزدهم به میدان رقابت ها آمده است باید بر این اساس توسط مردم و دلسوزان نظام و انقلاب مورد بررسی قرار بگیرد. در این میان تکیه روی دو فاکتور مهم یکی داشتن کارنامه قابل قبول مسئولیتی و دوم داشتن برنامه کاربردی وعملیاتی به عنوان فاکتورهایی که باید مورد تایید کاندید حداکثری قرار گیرد لحاظ شود.
وی دراین خصوص خاطر نشان کرد: برای ما در شورای نیروهای ائتلاف انقلاب هر دو موضوع مهم است اما برای ما در حال حاضر کارنامه در اولویت و حائز اهمیت است به این دلیل که فکر می کنیم فردی که در سال های گذشته در مدیریت خود کارنامه موفقی داشته است می تواند برنامه هایی را در اقتصاد کشور پیاده کند که عملیاتی باشد.
رسولی دراین باره توضیح داد: کاندیدایی که کارنامه ندارد ممکن است ادعا کند برای رفع مشکلات کشور برنامههایی دارم اما معلوم نیست که بتواند آنها را عملیاتی واجرا کند. بنده براین باورم که در این شرایط باید تلاش کنیم فردی رئیس دولت آینده شود که دارای کارنامه خوب و برنامه عملیاتی باشد، لذا اگر کارنامه و برنامه با اولویت کارنامه وجود داشته باشد، امیدواریم هر کسی از هر جریان سیاسی که باشد، بتواند شرایط مردم را تغییر دهد و مردم را از وضعیت بد اقتصادی کنونی خارج کند.
وی در پاسخ به این سوال که برخی از اصلاح طلبان نسبت به شورای نگهبان که خواستار ارائه برنامه شده بود اعتراض کرده بودند، درچرایی این اعتراض بیان داشت: متاسفانه نظرات آنها همیشه همین گونه است بعضی دوستان همیشه یاد گرفته و آموخته اند که بر اساس فضای مجازی و جو سازی سیاسی و رسانه ای رای بیاورند، مثل شبهاتی که در سال 96 برای بالا بردن خود مطرح کردند مثل بحث دیوار کشی ها و جو دادن به مردم جامعه تا از آب گل آلود ماهی بگیرند، به همین دلیل طبیعی است وقتی از آنها کارنامه و برنامه خواسته می شود آشفته می شوند، به این دلیل که می بینند کارنامه و برنامه ای ندارند، لذا آشفته می شوند، در عین حال که آشفتگی آنها از شورای نگهبان فقط به این موضوع محدود نمیشود، به این دلیل که این دوستان حتی در تمام این سالها قانون اساسی را قبول نداشته اند و تلاش کرده اند به انحاء مختلف در نظام و قانون تشکیک ایجاد کنند و همه چیز را زیر سوال ببردند، جالب است که مدعی کاندیداتوری نیز میشوند.
امیر ابراهیم رسولی در پایان تاکید کرد: آنچه اصلاح طلبان تا کنون انجام داده اند که برای مردم عادی شده را می توان ناشی از مظلومیت نظام دانست، چرا که کسانی علیه نظام حرف می زنند، باز هم کاندیدای ریاست جمهوری شده اند!از سوی دیگر به نظر می آید اصلاح طلبان به دنبال فشار بر نظام و شورای نگهبان هستند با اینکه می دانند سوء پیشینه دارند، کارنامه و برنامه ندارند و رد صلاحیت می شوند در انتخابات شرکت می کنند، اتفاقا به قصد رد صلاحیت شدن تا با فشار سیاسی در فضای رسانهای و فضای مجازی، روی مردم تاثیر بگذارند تا بتوانند نتیجه انتخابات را به نفع کاندیدای خود تغییر دهند.